Helpen op de Zwarte Cross

Beste leden van Vereniging Volksfeest Corle.

Aankomende zomer wordt in Lichtenvoorde weer de Zwarte Cross georganiseerd, dit jaar op 20, 21, 22 en 23 juli. Bij de meesten van jullie zal dit festival wel bekend zijn. 😊

De organisatie van de cross is bij diverse verenigingen op zoek naar personeel (18 jaar en ouder) om te helpen op het festival. Afgelopen jaren heeft VVC met een groep leden en niet-leden met heel veel plezier gewerkt op de cross! Ook dit jaar hebben wij als VVC weer de mogelijkheid om daar aan het werk te gaan, en dit kan onze vereniging een mooi bedrag opleveren!

Er worden dit jaar mensen gezocht voor de volgende functies.

Voor de mensen die op de cross aan het werk gaan levert dit oa op:

Voor onze vereniging levert dit op:

Let op: je hoeft geen VVC lid te zijn om mee te doen, vriend, vriendin, buren, familie enz zijn ook welkom!

Dus heb je die dagen tijd over, doe eens gek en meld je aan via mail te.kronnie@agroconnect.nl.Geef bij je aanmelding door welke dagen je wel en niet kunt. Ik zal dan kijken op welke dag we de grootste groep kunnen creëren, of dat we eventueel meerdere dagen kunnen bij voldoende opgave. Ik wil ons beschikbaar stellen voor alle functies, behalve verkeersregelaar en parkeerbeheer. Als regelaar sta je vaak alleen, (minder gezellig), en iedereen moet dan van te voren een certificaat halen. (extra rompslomp). Verder wil ik alle opties open houden, om de kans op werk zo groot mogelijk te houden. (zie ook bijlage).

Aanmelden graag voor 1 maart!

Als er vragen zijn hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Henk te Kronnie namens bestuur VVC

Vereniging Volksfeest Corle